USTAM ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle gerçekleştirilen “İleri Pasta Süsleme ve Marzipan Kaplama Teknikleri” konulu eğitimlerin yenisi, 25 Haziran 2013 tarihinde, 10:00 - 17:00 saatleri arasında Cookhane’de, sekiz ustamızın katılımıyla gerçekleştirildi. Eğitim, Erdal Özay ustamızın USTAM ürünleri tanıtımı ile başladı. Ardından Deniz Debedil ustanın katılımcılara vermiş olduğu eğitimle devam etti. Eğitim, katılımcı ustalarımızın sertifikalarını almalarıyla son buldu. USTAM, Cookhane eğitimleri sayesinde her geçen gün daha fazla sayıda pastacı ustasına ulaşmakta ve pastacılık alanındaki personel eğitimine katkıda bulunmaktadır.
Ustam İleri Pasta Süsleme ve Marzipan Kaplama Teknikleri Eğitimi
01.07.2013