Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle, ‘Ustam ile Boğaziçi’nde Lezzet Eğitimi’ projesi Gaziantepli ustalarımıza da ulaştı. Ustalarımıza pastacılığı en ince ayrıntısına kadar anlatmayı ve lezzetle bilgiyi bir arada sunarak Türkiye’de ihtiyaç duyulan her yere ulaşmayı ilke edinen Marsa, eğitimini 28 Mayıs 2014 tarihinde Gaziantep Divan Oteli’nde gerçekleştirdi. 20 ustanın katılımı ile gerçekleşen eğitimde, ilk olarak Yaşar Sağlıkoğlu ustamız Ustam ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Deniz Debedil ustamızın ‘İleri Pasta Süsleme ve Marzipan Teknikleri’ eğitimi ile devam eden eğitimimiz büyük ilgi gördü.
Marsa-BÜYEM İşbirliği ile Yapılan Eğitimlerimiz Bu Sefer Gaziantep’te
29.05.2014