2012 yılından bu yana ‘’Tohumlama Projesi’’ kapsamında geleceğin pasta ustalarına destek veren Marsa, bu eğitimlere bir yenisini daha ekledi. 25 Kasım tarihinde Gelişim Üniversitesi Gastronomi Bölümü mutfağında gerçekleştirilen eğitim, renkli anlara sahne oldu.
Gastronomi bölümünden 25 öğrencinin katıldığı ‘’Pastanı Süsle, Yarıştır Kazan’’ yarışmasında öğrenciler, önce Marsa demostrasyon ustası Yaşar Sadıkoğlu tarafından doğru yağ kullanımı konusunda eğitim aldı. Etkinlik, Deniz Debedil’in ’şeker hamuru ile pasta süsleme teknikleri’’ eğitimiyle devam etti. Etkinliğin ikinci bölümünde öğrenciler, Deniz Debedil’den öğrendikleri süsleme tekniklerini kendi yetenekleriyle birleştirerek pastalarını süslediler.
Jüri değerlendirmesi sonucunda ilk üçe girmeye hak kazanan öğrenciler çeşitli hediyeler kazandı.