2012 yılından bu yana ‘’Tohumlama Projesi’’ kapsamında geleceğin pasta ustalarına destek veren Marsa bu eğitimlere bir yenisini daha ekledi.
14 Mayısta Nişantaşı üniversitesi Gastronomi Bölümü mutfağında gerçekleşen eğitim birbirinden keyifli anlara sahne oldu.
Marsa Pazarlama Müdürü Esin Bozkurtoğlu’nun sunumuyla başlayan eğitim Marsa’nın demostrasyon ustası Yaşar Sadıkoğlu’nun pastacılık yağları ve kullanım yerleriyle ilgili sunumuyla devam etti. Eğitimin ikinci bölümünde gerçekleştirilen Pasta Süsleme Yarışması’nda ise; Deniz Debedil önderliğinde Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileri tarafından süslenen pastalar üniversitenin Facebook hesabına yüklenerek oylandı.
Birbirinden yetenekli 30 genç ustanın yarıştığı oylama sonunda ilk üçe giren katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.