Gastronomi ve Mutfak Sanatları Fakültesi mutfağında gerçekleşen etkinlikte geleceğin ustalarıyla bir araya geldik.
Etkinliğe katılan gastronomi bölümü öğrencileri ilk olarak Marsa demonstrasyon ustası Yaşar Sadıkoğlu’ndan doğru yağ kullanımı ile ilgili değerli bilgiler edindi. Etkinliğin ikinci bölümünde ise ünlü butik pastacı Deniz Debedil’den “şeker hamuru ile pasta süsleme teknikleri” konusunda eğitim alan öğrenciler, kendi yorumlarını da katarak süsledikleri pastalarıyla kıyasıya yarıştı.
Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ilk üçe girmeye hak kazanan öğrenciler birbirinden güzel hediyelerle ödüllendirildi.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Geleceğin Ustalarıyla Buluştuk!
23.06.2017