Marsa’nın 2012’den bu yana sürdürdüğü “Tohumlama Projesi”, geleceğin pasta ustalarına destek vermeye devam ediyor. 21 Aralık’ta Balıkesir Üniversitesi Gastronomi Bölümü mutfağında 25 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öncelikle, Marsa demostrasyon ustası Yaşar Sadıkoğlu tarafından doğru yağ kullanımı konulu eğitime yer verildi. Yaşar Usta’nın ardından öğrenciler, Deniz Debedil’in “şeker hamuru ile pasta süsleme teknikleri” eğitimine katıldı. Etkinliğin ikinci bölümünde katılımcılar hünerlerini Deniz Debedil’den öğrendikleri süsleme teknikleriyle birleştirerek, “Pastanı Süsle, Yarıştır Kazan” yarışmasında yarıştı.
Jüri değerlendirmesi sonucunda ilk üçe girmeye hak kazanan öğrenciler çeşitli hediyeler kazandı.