2012 yılından bu yana ‘’Tohumlama Projesi’’ kapsamında geleceğin pasta ustalarına destek veren Marsa bu eğitimlere bir yenisini daha ekledi. 21 Aralık’ta Bilgi Üniversitesi Gastronomi Bölümü mutfağında gerçekleştirilen eğitim renkli anlara sahne oldu.
Marsa demostrasyon ustası Yaşar Sadıkoğlu tarafından doğru yağ kullanımının önemiyle başlayan etkinlik Deniz Debedil’in ‘’Şeker hamuru ile pasta süsleme teknikleri’’ eğitimiyle devam etti. Eğitimin ikinci bölümünde gerçekleştirilen Pasta süsleme yarışmasında ise Bilgi Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileri Deniz Debedil’in gösterdiği yılbaşı konseptine kendi yaratıcılıklarını da katarak pastalarını süslediler.
Yaşar Sadıkoğlu, Deniz Debedil ve Bilgi Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı Dilistan Shipman tarafından yapılan oylama sonucunda ilk üçe giren öğrenciler çeşitli hediyeler kazandı.